woensdag 14 april 2010

Cleveland day 3











dinsdag 13 april
Vandaag startten we de dag in de regen. Ons slaapgerief in de bingohall moest volledig verwijderd worden omdat er een bingoavond is. Blijkbaar iets heel typisch voor deze streken: spel, plezier, gokken à volonté.

Geen probleem voor DrumSpirit want wij vertrokken voor een citytrip naar Cleveland, ooit armste stad van de Verenigde Staten. Niettemin, de heropbouw in de jaren '60 brocht ons tot bij "The Rock & Roll Hall of Fame" museum en het old-fashion downtown van de stad. Lekker uiteten in het Hard Rock café of een frietje meepikken bij McDonalds of KFC. Leuk om eens tussen het vele repeteren door te kunnen genieten van het Amerikaanse leven en de vele vreemde diverse mensen. Onze busdriver Neecy gaf maar al te graag een woordje uitleg bij de rondrit in haar thuisstad.

In de vooravond reden we terug naar Norton Highschool om een avondrepetitie te houden. Alweer een huzarenstukje. De koude maar deugddoende douches sloten alweer de avond af.

Terug in de Bingohall was het voorbereiden op wat morgen komen zal: we vertrekken richting Dayton voor het echte werk.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo daar iedereen! Leuk om via de blog te volgen wat jullie daar allemaal aan het uitspoken zijn. Het klinkt super en het ziet er ook zo uit!

Veel succes nog de komende dagen en geniet ervan!

Groetjes vanuit het toch niet zo zonovergoten en eerder frisse Dadizele!
Tine

Unknown zei

Hey Boys, Hey Girls....superstars...here we go!

Super dat we vanop de thuishonk kunnen meevolgen hoe jullie 't daar stellen.

Happy B-dat at Nielsen...

en...go-go-go!!

Kurt'n bompa ex-bass-liner-toetsenman