woensdag 21 april 2010

Lazy organisation day 10








dinsdag 20 april 2010
Gaan we vandaag gratis Belgische kost eten? Euheu, Jawel! Nieuwe verrassingen hangen in de lucht...

Toch is vandaag wat 'bedhangerig' begonnen met een melkzonnetje. Totdat "VTM heeft gebeld voor een reportage" weerklinkt in de kamer... de dag schoot in gang!

Al gauw bleek dat het een 'regeldagje' zou worden. Vluchten moesten bevestigd worden, medische instanties moesten opgespoord worden voor extra medicatie, eten regelen, activiteit opzetten, wasje en plasje doen, enz...

Voor de lunch konden we teren op de vele restjes van gisteren op de ranch, een maaltijd uitgespaard.

Terwijl de leden in de namiddag wat verderop gratis konden gaan zwemmen in een niet onaardig zwembad, konden de verantwoordelijken en ouders de praktische kanten regelen.

Gelukkig blijft de moeder Garofalo dicht in de buurt om onze dagen te kleuren. Ze gaat tot het uiterste voor onze groep:
- gratis zwembeurten regelen
- een Italiaan aanspreken voor het leveren van een gratis Italiaanse maaltijd met alles erop en eraan
- sportwedstrijden bezoeken en organiseren
- gratis musea bezoeken
- broodjes maaltijden met beleg versieren
en het lukt haar aardig met de hulp van de Christelijke gemeenschap rondom haar..

Vandaag duikt plots ook Janet Kirkpatrick op die ons zag op de Amerikaanse televisie en ons maar al te graag een handje toesteekt bij de financiering van eten en doktersregelingen.

Zij schonk ons vandaag gratis visites bij een dokter en medicatie -na een hoop telefoontjes- en ging met de ouders inkopen doen om bij haar thuis Vlaamse kost te bereiden: puree met worst en erwtjes & worteltjes. Iedereen genoot van het diner met volle teugen.

Janet had dus op haar verjaardag een halve dag verlof genomen om ons te helpen in onze noden. God bless her!
Met ronde buikskes nestelen we ons in de kamers en houden ons gezellig bezig voor de TVbuis, een partijtje vechten op de dubbele bedden, de laatste roddels van Jo en Freya te aanhoren, wispelturige ondernemende jongelui in bedwang te houden of de blog van DrumSpirit up te daten ;) (met de MNM lifestreamradio op, heerlijk!)

Op naar de volgende dag...

11 opmerkingen:

Unknown zei

hallo drumspirit,
wat is het elke dag spannend om jullie verslag te lezen ,tranen krijg je in de ogen dat er toch nog zo lieve mensen zijn die jullie helpen,de blog is goud waard voor de thuis zitters zo weten wij ook wat jullie mee maken zo ver van huis dank je wel daar voor,maak er nog het beste van en hopelijk tot dinsdag
lieve groetjes uit ingelmunster
pa en ma van jorick

marijke zei

als ik da allemaal lees e dan is het juist gelijk in de films !Ik denk dak ga boeken voor volgend jaar op die ranch,de blog is inderdaad goud waard.Ik ga da echt missen!!!!grtz marijke(coene)

Unknown zei

het eerste wat we doen als we opstaan in die computer terug aanleggen om te kijken of er iets verandert is. Het is leuk om te weten dat jullie telkens een leuke dag hebben gehad. Als ik in moorslede city ben, geraak ik bijna nooit binnen het uur terug thuis, telkens komt de vraag zal robbe thuis zijn tegen zaterdag maar de mensen praten ook nog steeds over jullie topprestatie daar. We zijn dat zeker nog niet vergeten hoor, ik kijk regelmatig terug naar jullie optreden en nog steeds krijg je er kippevel van. Robbe ook hier in belgië zal je bekend worden, want gisteren hebben ze van het laatste nieuws met ons gesproken over uw vormsel en kom met je naam en al in de krant van donderdag.Dit kom je zo maar niet tegen als 11-jarige. We zullen het artikel proberen door te mailen dan. Sibert jij zal er misschien ook instaan omdat je daar uw verjaardag gevierd hebt. Seppe, zo te zien aan de foto's verveel jij je u daar ook niet. Maak er vandaag terug een leuke dag van. We proberen u nog te bellen.

groeten
mama

Veerle zei

Hallo,
Eerst en vooral nog een DIKKE PROFICIAT met jullie fantastisch mooie prestatie die jullie behaalden in de finale!!!
Is héél tof om jullie blog te lezen en foto's te bekijken.
Héél veel dank aan die lieve mensen die voor jullie zorgen, ook aan het drumspiritteam die er de spirit inhouden en alles in goede banen leiden, ook aan de ouders die meehelpen.
Geniet van deze onvergetelijke momenten!!!
Dikke knuffel aan iedereen
mama van Freya

rexelroeselare zei

Hallo 'Americanos',

Eerst en vooral een grote proficiat met jullie prestaties. We zijn fier op jullie en blijkbaar is de pers er als de kippen bij om jullie avonturen neer te pennen ! (zowel hier als in Cleveland) Jullie maken blijkbaar van 'de nood een deugd' door er het beste van te maken. Geniet er maar van, zoiets maak je maar één keer in je leven mee en voor je het weet is het terug voorbij en zijn jullie (hopelijk) weer bij ons. Bedank die lieve mensen van Cleveland maar in onze naam !

Vele groetjes aan iedereen.
Ann Lezy (mama van Lowie Vanlerberghe)

Unknown zei

Robbe, het houdt hier niet op. Nu heb ik juist de weekbode aan de lijn gehad voor een intervieuw. Dus je komt nog een keer in een andere krant en ook gans de groep natuurlijk.

groetjes
mama

Liesje zei

Hey DS, ben blij om te zien hoe jullie je onverwachte extra tijd kunnen gebruiken. Toffe foto's ook, kwou dat ik er bij kon zijn.
Probeer nog zoveel mogelijk van de dagen daar te genieten en hopelijk tot dinsdag!
Jonathan en Stijn, merci dat ik dankzij jullie al eens wat contact heb kunnen hebben met Kenny!!
Vele groetjes Liesbeth

marijke zei

zoals ik kan horen zijn jullie toch heel erg positief ingesteld hoor en vol SPIRIT!Iedereen klaagt en kriept door het feit dat ze vast zitten en jullie nemen het zoooooo sportief op dankzij natuurlijk die goeie sterke mensen achter jullie !Nogmaals dank u wel aan de verantwoordelijke mensen die taak heel erg goed volbrengen!!!Bernd wees gerust ,ik bel naar school om u examen van woensdag te verplaatsen naar donderdag want ik wil u woensdag helemaal uithoren!!Grtz Marijke

Fam. Houttekier zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Fam. Houttekier zei

Door al die heisa van de stofwolk zijn we vergeten jullie te feliciteren met die fantastische prestatie ! Al die weken van intens repeteren; dit is nu de kers op de taart ! Ne groten, dikken proficiat !
Ook fijn te horen dat de mensen aldaar zo met jullie meeleven en jullie helpen in deze, toch niet alledaagse, situatie !
Probeer alvast nog een beetje te genieten van de dagen die jullie noodgedwongen nog vast zitten.
Groetjes,
Ma en pa van Bart

ronny s. zei

hellow texas rangers
wat is het iedere dag een boeiend verhaal dat we hier op het thuisfront voorgeschoteld krijgen. ge moogt gerust zijn dat gans dadizele en omstreken aan jullie lippen hangt (lees BLOG hangt )ge kunt niet geloven hoe ongelofelijk trots dat we zijn dat jullie zich zo goed kunnen verhelpen in deze toch wel zeer ongewone situatie, om dan nog maar te zwijgen over die unieke 6de plaats op het WGI.
dit was ook de mening van iedereen die gisterenavond op de meeting was.deze is heel sereen verlopen,iedereen voelt zich nog méér met de grote DS familie verbonden.
toch beginnen we hier al heftig te verlangen om jullie allemaal (en vooral zoontje bert) eens heel goed vast te pakken en schouderklopjes te geven.
allee vanaf volgende week zullen we de goede zorgen die ge nu krijgt van die goede mensen daar proberen verder te zetten.in onze naam nog ne grote merci aan moeder Garofalo en compagnie.
amuseer jullie daar nog maar,en hou er de spirit maar in !!!
vele groetjes van ronny en vera