vrijdag 23 april 2010

Zoo day 12







donderdag 22 april 2010
Reisbureau Garofalo had vandaag terug de Churchbusjes opgevorderd om een bezoek te brengen aan de Cleveland Metroparks Zoo.
Na het ontbijt konden we om 10u00 de kolonne aan busjes en auto's opstappen die op wacht stonden voor het hotel. Terug enkele nieuwe vrijwilliger werden opgetrommeld om met de busjes te rijden.

Die bracht ons naar een ander deel van Cleveland waar vogels, apen, olifanten, luipaarden, leeuwen, vissen en reptielen baas waren. De Cleveland zoo! Het dagpakket was terug compleet: tickets en lunch all-in. Hoe ze 't geregeld krijgen, we weten het niet... maar het heeft ons geen 'roeste Frank' gekost... gelukkig!
In een fris lenteweertje konden we genieten van outdoor en indoor dierenplezier. Treintje nemen, boomhut wandelen, karikatuur laten schetsen, aapje aan raampje roepen, het kon er allemaal! Heel schoon allemaal, maar Paradisio of Planckendael kunnen heel zeker mee concureren!
's Avonds hadden we nog een pizza-avond tegoed van de mede eigenaar het motel zelf en kwam op de koop toe ook Janet (zie eergisteren) aanzetten met een Vlaams stoofpotje patatjes, appelmoes, worteltjes en een soort rosbief.... Slik! Wanneer gaan we dit opeten?
Het is prima allemaal, maar het is weer op z'n Amerikaans: een beetje erover! Straks moeten we nog maalgetijden bijvinden of tijd bijsteken om alles op te krijgen of te plannen... gekke mensen zijn het ja! Maar wel hele hele hele lieve natuurlijk :)
Buikje rond, programma van morgen eens overlopen (eens een vrij keuze...) en verder gezellig nagenieten in de kamer: wasje plasje, klopje deurke, vraagskes beantwoorden, filmke kijken, potje of snoepke pakken, supermarktje doen,...
het was eens een eenvoudige vandaag: slapen, eten, zootje, eten, slapen. Het mag ook wel eens.
Tot morgen!

3 opmerkingen:

Dirk zei

hallo gasten,

zo te zien hebben jullie zich terug kunnen amuseren en jullie buikje meer dan vol eten.

Zou het mogelijk zijn om jullie vluchtschema met vluchtnummer op de blog te plaatsen als jullie die al hebben, dan kunnen we van hieruit jullie vluchten via het internet volgen en zien we ook als er vertragingen zouden zijn.

Hopelijk kunnen jullie zich vandaag terug samen amuseren.

tot later
mama

Jan&Chris zei

Hey beste Drumspiriters,

Zo te zien zijn jullie juist een week na de stuntprestatie toch alweer onder het gewone volk (zei foto5)-Grapje-
Ondertussen is het zonnetje hier ook gaan schijnen en kleurt de hemel blauw. 't is prachtig om te zien hoe vliegtuigen witte strepen door de heldere lucht trekken. Als "God" het wil is volgende week een van die strepen het vliegtuig met "de verloren zonen en dochters" aan boord.

Suggestie voor de centjes: een fotokalender voor het jaar 2011. Met foto's en verhalen van de laatste twee weken

Groetjes Jan en Chris

Fam. Houttekier zei

Hela,
Fijn te zien dat jullie zich daar nog altijd amuseren. Ik begin mij eigenlijk een beetje zorgen te maken; hebben jullie nog zin om naar huis te komen ? Ge wordt daar zo goed in de watten gelegd, die zorgen daar zo goed voor jullie, en onrechtstreeks zorgen ze voor ons, de thuisblijvers, ook want wij kunnen hierdoor gerust slapen met het gedacht dat jullie daar in goeie handen zijt.
Nog een bedankje voor het verslagje van iedere dag !
Groetjes,
Ma en pa van Bart